Terme Ortaokulu

WEB https://termeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : FENK MAH. ŞEHİT POLİS RIFAT SEZGİN CAD. TERME ORTAOKULU BLOK NO: 8/2 TERME / SAMSUN
VİZYON : Nitelikli eğitim-öğretimi gerçekleştirirken, düşünmeyi öğreten, sürekli gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduran, kendi yeteneklerinin farkında olan, alternatif düşünceler üretip , sürücü insan olmaya aday, kendini gerçekleştirmiş, bilgisi ve kişiliği örnek gösterilen, mensubu olmaktan onur duyulan bir okul olmak için varız.
MİSYON : Çağdaş bilgi ile donatılmış, kültürel birikime ve iletişim becerisine sahip, araştırma ve sorun çözme yeteneği gelişmiş, çevresine önderlik edebilecek yapıda,güçlükler ve engellerle zevkle mücadele edebilecek kişilikte, Atatürk ilke ve İnkılaplarını özümsemiş, yurtsever bireyler yetiştiren nitelikli eğitim vermeyibilgiye ulaşmayı, bilgi üretmeyi, öğretmeyi uygulama ve yaymayı görev edinmiştir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tüm gün.
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Sistem Kalorifer
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Fenk Mahallesi Şehit Polis Rıfat Sezgin Sokak No:6
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Terme ilçesi merkezinden bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :